Rudsportolo.hu

Magyar rúdsport közösség platformja 

ONLINE EDZÉSEK - TÁNCRUDAK - INSTRUCTOR KÉPZÉSEK - TÁBOROK

Nézd meg az online videócsomagjainkat. Fejlődj Te is a legismertebb hazai rúdsport oktatók által. 

Szeretnél a legjobbaktól tanulni? Nézd meg a my-time oldalunkat, hogy mit kínálunk neked a karantén időszakra. 30-45 perces online edzések rúdsportolóknak. A csomagjaink között megtalálható a : poledance, polesport, poleart és exotic pole irányzat is, basic és advanced szinten. Rúdsportot kiegészítő edzésekkel is találkozhatsz pl. stretching, chairdance, floorwork. A legtöbb csomaghoz PDF formátumú oklevelet is adunk. A tanfolyamok videói facebook zárt csoportokban elérhetőek, ahol az oktatóktól is tudtok kérdezni. Online edzőink között köszönthetjük: Bardóczy Ilkát, Deák Manyit, Kovács Máté Efraimot, Lipcsei Viktóriát, Litkei Dorottyát, Nemesvári Krisztinát és a rudsportolo.hu alapítóját Kollát Lillát is. Az oktatói gárda folyamatosan bővül, az online elérhető videóanyagok folyamatosan frissülnek. 

Nincs otthon táncrudad? Ebben is tudunk segíteni! Látogass el a webshop oldalunkra.

rudsportolo.hu poledance instructor képzések

Olyan komplex képzést állítottunk össze, ami segítséget nyújthat a rúdsport oktatói pályafutásod kezdetén. Nálunk nem csak a rúdsport trükköket tanulod meg, ennél jóval többet adunk. A képzéseket jelenleg online formában tudod elvégezni. 

Jelenleg az online basic és advanced oktatói csomag és a basic exotic pole oktatói csomag elérhető. A képzéseket hazai neves edzők tartják: Floch Bernadett, Deeák Manyi, Nemesvári Krisztina, Kollár Lilla. Nagy örömünkre szolgál, hogy a képzési rendszerhez csatlakozott Bartos Kriszta is, így a képzési rendszerünkbe megtalálhatjátok, Kriszta által írt nagy sikerű "rúdsport elemek a gyakorlatban" rúdsport szintrendszert (online könyvet) is. 

EASY POLE

PÓDIUMOS TÁNCRÚD

Magyar gyártmány a rudsportlo.hu terméke. Kiváló minőségű, rendkívül stabil, személyautóban szállítható, könnyedén összeszerelhető pódiumos táncrúd. Kérheted 6szög, kör vagy akár 12szög alakú fa pódiummal is, bármilyen színben, akár egyedi logóval, mintával. 42,5 és 45mm átmérőjű táncrudak közül választhatsz, egyedi maximum 3m-es magasságig. A táncrúd is ketté szedhető. A táncrúd fix és forgó is egyaránt és az extra, hogy egyetlen mozdulattal tudod forgóra állítani.  Használhatod beltéren vagy akár a szabadban, viheted fotózások helyszínére is. Megrendelheted a webshopban.

Prémium minőség, 1 év garanciával!