The Stage

Fehér Emese, a banki közgazdászból lett lakberendező új utat nyitott a hazai rúd- és sport stúdiók világában. De mit is jelent ez pontosan és hogyan jutott el idáig? Erről kérdeztük interjúnkban.  


Mikor kezdtél el rúdsporttal foglalkozni?

Négy évvel ezelőtt találkoztam a rúdsport világával. Egy ingyenes hirdetés jött velem szembe, így látogattam el egy csoportos órára és azonnal beleszerettem a különleges és összetett mozgásformába. Rá 9 hónapra indultam el az első versenyemen amatőr kategóriában. Mindig is vallottam, hogy csak saját határaink feszegetésével jutunk előre és soha nem állhatunk meg. Engem a kihívások motiválnak.

A Stage kialakítása is egy ilyen kihívás volt?

Jelen esetben az ingatlan előbb volt meg, mint maga az ötlet, hogy létrehozzuk a the Stage-et. Az adottságokat persze láttuk, a 4 méteres belmagasság, a rengeteg fény, a remek lokáció adottak voltak. A felújítás és az engedélyezések során elénk tárult az épület egész története. A nyílászárók cseréje esetében egészen 150 évig kellett visszalépnünk az időben, korabeli dokumentumokat és fotókat tanulmányozva, hiszen csak így kaptuk meg a felújítási engedélyeket.

Amikor előbukkant a romok alól az ingatlan vas szerkezete, és kitárult a tér, akkor döntöttünk végleg az indusztriális stílus mellett, ekkor született meg a színpad ötlete a város közepén, amit több sport és táncműfaj szerelmese is a magáénak vallhat, saját fejlödésére fordíthat. Így született meg a the Stage.


A történelem a berendezésben is visszaköszön?

Azon túl, hogy magas minőségben történt a felújítás, mind az anyaghasználat, burkolatok mind a kivitelezés tekintetében, nagyon sok apróság került beépítésre, ami kedves történeteket tartalmaz. Legyen szó a Vértesből származó belső bevilágító ablakokról, a korábban vasgyárban használt öltöző szekrényről, vidéki nagymamától mentett viharlámpáról, de még az órának is története van! Ebben a projektben a minőségen túl sok ember szíve is benne van.

Mik a Stage egyedi funkciói?

A Stage 7/24ben működik, a hét minden napján, éjjel nappal. Ezt a különleges informatikai háttere engedi meg. A regisztrált vendégeink kevesebb mint 3 perc alatt foglalhatnak időpontot nálunk. Ebben a három percben az online fizetés is benne van, az OTP digitális fizetési megoldásának felhasználásával. A felületek nem csak könnyen használhatóak, de biztonságosak is.

A vendégeink a foglalás és fizetés után azonnal e-mailben kapják meg az egyedi belépő kódjukat, az okos záron beütve mehetnek be és 80 perc áll rendelkezésükre, hogy a kedvenc sportjuknak hódoljanak. A rúdak ki- és be helyezése pár percet vesz igénybe egy kis gurulós eszköz segítségével, a honlapon több tutorial videó található a rudak és okos eszközök használatáról.

A stúdió ugyanis tele van okos és digitális megoldásokkal, nem csak a fogalás és fizetés és az beléptetés elektronikus, de a hantulatfény, és a zene is digitálisan vezérelhető. Az edzés végén jól esik egy forró zuhany, a világító, ledes zuhanyfejjel és mosollyal az arcán folytathatja a napját minden kedves Stage vendég.

Mit gondoltok a Stage konkurenciája a többi rúd stúdiónak?

Egyértelműen nem. Az üzleti modellünk kialakításakor mi a klasszikus, több rúddal felszerelt stúdiókat mindig is partnernek tekintettük és a működésünket úgy alakítottuk ki, hogy a stúdióknál több bevétel maradhasson. Hogy is van ez? Ha egy stúdió egy magán óra miatt nem tud csoportos órát indítani akkor bevételtől esik el. Mi bíztatjuk a stúdiókat, hogy szervezzék ki privát óráikat a Stage-be, de a csoportos órák, workshopok vagyis a klasszikus oktatás és a csapatépítés maradjon a stúdiók berkeiben. A stúdiók indítsanak minél több csoportos órát, így saját bevételeiket maximalizálhatják.

Sok stúdió esetében a belmagasság és a tükrök mérete nehezíti a professzinonális versenyfelkészülést. Mi ebben is támogatjuk őket. Ha kész a koreográfia, jöjjenek, próbálják ki, hogyan mutat az valóban a színpadon?

Fenti modell miatt nem konkurenciaként, hanem az egyedi órák kiszolgálójaként tekintünk magunkra, belőlünk a többi stúdió csak profitálhat!

Fenti logikát követően tehát egy rúd oktató is profitálhat a Stage-ből?

Igen, szívesen látjuk a magán órákat 80 perces alkalmainkon, ahol akár 2 tanítvánnyal is foglalkozhatnak egyszerre. Az időpontokat tekintve alkalmazkodhatnak a vendégek igényeihez, és közben gyönyörű fotók készülhetnek az exclusive teremben.

Összefoglalva mit ad a Stage a rudas közösségnek?

Leginkább szabadságot. Hiszen akkor jön és megy, amikor csak akar a hét bármely napján 24 órában. Könnyű foglalási és fizetési folymatot. 4 méteres LupitPole rúdakat, tükröket, fényt, csodálatos környezetet és könnyű megközelíthetőséget a város közepén.

De mit ad a Stage a magyar rúdsportnak?

Bízzunk benne, hogy még több jól felkészült rúdsport és rúdtánc versenyzőt, akik büszkén képviselhetik stúdiójukat, egyesületüket a hazai és hazánkat a nemzetközi versenyeken!

Köszönjük az érdekes és hasznos információkat. Már csak egy kérdésünk maradt. Hogyan találkozhat a rudas világ személyesen a stúdióval?

A hivatalos megnyitó szeptember 19-én lesz, ahol én is szeretném vendégeimet és jövendőbeli vendégeimet megismerni. Gyertek minél többen és nyerjétek meg az egy éves exkluzív éves bérletet több, mint 400.000 Ft értékben!